Вида Пиронкова изригна: Жана Бергендорф ме измами, падна много ниско! (още подробности)

Гласувайте за статията

Вида Пиронкова не може да повярва на предателството на Жана Бергендорф!

Скандалът около песента на Вида Пиронкова и Жана Бергендорф за „Евровизия“ се разраства. Този път обаче заради предателството на червенокосата певица, която измамила авторката на „Прераждане“.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф жестоко предаде Вида Пиронкова, която й повярва

Оказа се, че Жана тъкала едновременно на два стана като освен с Вида, записвала тайно песен и с композитора Борис Миланов. И само чакала Пиронкова да се провали, за да излезе с другото парче.

„Борих се четири месеца за този проект, тази моя песен „Прераждане” с която участвах в „Евровизия”. Дадох шанс на Жана Бергендорф да я изпълни, борих се да изчистя имиджа й, след като призна, че взима дрога.

И въпреки целия отпор, който получавах, тя ме измами. Жана участва в двойна игра! Потресена съм и не мога да го простя.

Аз застанах с името и фамилията си, с целия си екип зад нея, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен. Това жестоко ме нарани“, разкри самата Вида Пиронкова.

Тя разказа също, че с Борис Миланов са говорили няколко пъти преди конкурса за песните и той е криел от нея какво прави и с кого. Същевременно обаче получавал от нея ценна информация.

„Казах му, че с всичко вече съм готова, крайния срок е утре. Питах го ще участва ли, каза, че не е сигурен. И сега, като връщам лентата, те с Жана са приятели.

Очаквали са аз да я изстрелям с моето име и ако отпадне от там, да си влезе в състава с песента на Миланов. И нищо чудно точно тази песен да спечели“, коментира Вида Пиронкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Вида Пиронкова изригна: Жана Бергендорф ме измами, падна много ниско! (още подробности)”

 1. Mbile

  февр. 27. 2018

  Жана е боклук по рождение.
  Не се ядосвайте, Вие сте се доказали като професионалист, онова леке да се спасява.

 2. Ömer

  мар. 03. 2018

  Коя е тази Вида? Как си позволява да изписва толкова омраза във всяко свое интервю? Как си си въобразява, че е от “ благородна“ фамилия? Такава титла има във Англия, а тя англичанка ли е? Да си ходи в Англия и да не ме залива с помия. .. Мерак да формира изявите на Миро, който популяризира името и. Желание да формира репертоара на Жана и най – вече омраза към детето си – „Гълъбо“ била за детето и, но я дала на Миро. Тая мелодия, без гласа на Миро и без този текст не е нищо особено.
  Госпожо, ако съм написал нещо за дъщеря ми, не бих го дал на никой! Дори Мадона и Пол Маккартни заедно да го искат. Изкуството изисква личности, а не властолюбци. Дано след време да ни зарадвате с нещо интересно.

Добавете коментар