Близка среща с НЛО разтърси американец (Още подробности)

Гласувайте за статията

Близка среща с НЛО е преживял Травис Уолтън

Близка среща с НЛО  твърди, че е преживял американецът Травис Уолтън. На 5-ти ноември 1975-та година Сноуфлейк, щата Аризона след дълъ г работен ден шестима дървосекачи пътуват към домовете си с малък пикап. Първоначално забелязват просто проблясъци между дърветата. Когато се приближават обаче разбират, че това е неидентифициран летящ обект, който се носи ниско над земята. За да разбере какво става най-любопитният Травис Уолтън слиза от колата. Тогава в тила го удря светлинен лъч излизащ от обекта. Травис е запратен няколко метра назад, сякаш е избутан от невидима сила и губи съзнание.

„Получих някакъв енергиен удар, като пистолет за зашеметяване. Имаше нещо като енергийно поле около обекта, който дори хората от камиона по-късно казаха, че са усетили, като огромна искра, която минава през мен и се удря в земята”, казва Травис. Изплашени от случилото се колегите на Уолтън бягат без дори да погледнат назад. Травис се събужда и разбира, че е в космическия кораб и лежи гол на студена метална маса в помещение, приличащо на операционна.

Близка среща с НЛО е преживял Травис Уолтън

Светлината идва от светеща сфера. Заобиколен е от дребни същества с големи глави, които се опитват да прикачат към него болнични системи и игли. „Когато се върнах в съзнание на техния кораб изпитвах силни  болки. Чувствах се наранен. Не знам колко време съм бил в безсъзнание. Не мога да кажа колко време е минало. Просто изпитвах болка. Имаше някакво устройство над гърдите ми. Имаше някакви инструменти и медицински уреди около мен. Въпреки, че не си спомням много, мисля, че е възможно да е имало и други моменти, когато съм бил в съзнание. Но през по-голямата част от времето съм бил в нещо като кома”, разказ Травис Уолтън за БТВ.

През времето, когато Травис е на космическия кораб, неговите колеги вдигат тревога и го обявяват за изчезнал. Завеждат властите до мястото и показват къде се е случил инцидента. Въпреки мащабните издирвания те не могат да го намерят. Минават пет дни и шерифът получава обаждане от човек, който твърди, че е самият Травис. Уолтън е намерен в близост до една бензиностанция в гората. Когато се съвзема разказва, че с него са правени ужасяващи опити.

Близка среща с НЛО е преживял Травис Уолтън

Близка среща с НЛО е преживял Травис Уолтън

Днес обаче Травис твърди, че е попаднал под лъча случайно и извънземните са го взели на кораба, за да го излекуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар