Вальо Топлото къта 15 милиона в банки

Гласувайте за статията
Доскорошният затворник Валентин Димитров, известен като Вальо Топлото, няма достъп до авоарите си

Вода гази, жаден ходи – тази поговорка най-лаконично описва настоящата житейска ситуация, в която е изпаднал Валентин Димитров. Само преди седмица скандалният бивш шеф на столичната топлофикация излезе от затвора, където прекара последните 3 години за далавери с топлофикационното дружество, но предсрочното му напускане на пандиза не е сложило край на взаимоотношенията му с Темида.

Валентин Димитров е подсъдим по още две дела – едното е за пране на пари, а другото е за далавери с оборудване и резервни части за столичното парно, ощетили държавното дружество за над 6 млн. лева.

Към днешна дата Вальо Топлото притежава имущество и банкови сметки за впечатляващата сума от над 15 милиона лева, но заради обвиненията срещу него цялото му състояние е запорирано от държавата. Близки до Димитров издават, че през последните 2 години той е подал поне три молби до компетентните органи да му разрешат достъп до авоарите на покойната си майка като неин наследник, мотивирайки исканията си с липсата на осъдителна присъда срещу нея. Отговорът от институциите обаче се бави и затова Димитров разиграл театъра с уволняването на адвоката си.

Според думите на негови познати Вальо Топлото в последно време преживявал от заеми, като натрупал борчове от близо половин милион лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар