Радина Кърджилова направи прочувствена изповед в ефир Преглеждания: 3619

Актрисата не скри, че в началото на майчинството си е изпаднала в паника
0
Оценете този post

Актрисата не скри, че в началото на майчинството си е изпаднала в паника

Половинката на актьора Деян Донков – Радина Кърджилова, направи изключително прочувствена изповед в ефир.

Радина Кърджилова призна, че напоследък се опитва да научи сина си Христо да казва „Обичам те“. Малчуганът обаче все още не успява да произнесе цялата фраза.

Освен това Радина Кърджилова разкри, че избягва да използва думи като „не искам“ и „мразя“, тъй като не желае синът й да ги научи от малък. За никого не е тайна, че малките деца са като попивателни гъби и започват да ползват всяка дума, която чуят, без дори да са наясно със значението й.

Радина Кърджилова
Актрисата не скри, че в началото на майчинството си е изпаднала в паника

Вероятно именно от това се опитва да предпази актрисата малкия си наследник.
В ефира на предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви тя посочи, че обикновено говори на детето си като на голям човек, въпреки че той все още не може да я разбира.

Припомняме, че наследникът на Радина Кърджилова и Деян Донков е само на годинка и осем месеца. Актрисата е забелязала, че когато е по-тревожна, представлява сериозен интерес за сина й който я гледа доста изпитателно и настоятелно. По всяка вероятност я изучава.

Тя определя наследника им като изключително чувствително дете. Допълва, че вероятно, защото е роден под знака на зодия Рак, е и много привързан към тях.
Не крие, че в началото на майчинството си, е била обзета от паника. Не можела да се справи дори със смяната на памперса.

Наложило се да изчете много книги и плакала много пъти, докато се научи кое как се прави.
Що се отнася до Деян Донков, Радина разказва, че много й е помагал и продължава да го прави и на този етап. В този ред на мисли тя заключава, че е баща в истинския смисъл на думата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.