Андрей Арнаудов се показа с бременната си половинка (Вижте колко са щастливи в очакване на бебето)

Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов грее от щастие с бременната Емануела, за първи път се показа с половинката си

Андрей Арнаудов за първи път се появи в социалната мрежа с бременната Емануела Толева. Влюбените пиленца са щастливи и радостни в очакване на първото си дете. Което ще се появи скоро малко преди активния летен сезон.

Андрей Арнаудов с бременната си половинка Емануела Толева

До този момент продуцентът и Емануела пазеха пълно мълчание относно личния си живот. Особено около щастливото събитие, за което вече не могат да крият защото на спортистката  коремчето много й личи.

За техните отношения се заговори още през 2016 година когато слуховете си свързаха във връзка. Оказа се, че това не е клюка, а самата истина. А скоро в светките среди се чу, че влюбените са минали и под венчило.

Дори за снимката, която продуцентът публикува в социалната мрежа се твърди, че е от сватбеното им тържество, предават от електронното издание tialoto.bg. Което е било в тесен семеен кръг и са били поканени най-близките роднини и приятели на двойката.

За Опосума Андрей това е втори брак. Той беше женен за красивата сръбкиня Даниела Янков. За която се венча в Белград. Но скоро връзката им се разпадна и те се разведоха.

С появата на първото си дете Андрей Арнаудов и Емануела Толева ще принесат своя дан за Движението национална кауза (ДНК), което продуцентът вече една година реализира.

Да им пожелаем бебето им да се роди живо и здраво като за начало и да се радват на още няколко деца!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар