Стана ясно кога ще е финалът на „Сега и завинаги“

Стана ясно кога ще е финалът на „Сега и завинаги“
4 (80%) 16 votes

Едва тогава зрителите ще научат как ще завърши любовта между Нур и Ийт

Зрителите, които следят хитовия турски сериал „Сега и завинаги“ получиха яснота по отношение на края му.

От Би Ти Ви издават, че сериалът „Сега и завинаги“ навлиза в своя финален етап. Ако всичко върви по план, турската сапунка ще приключи около средата на месец април. Именно тогава зрителите ще разберат каква ще е развръзката на любовта между главниге герои в „Сега и завинаги “ – Нур и Ийт.

От Би Ти Ви са убедени, че след края на „Сега и завинаги“, отново ще успеят да задържат вниманието на зрителите си, тъй като вече са закупили нови заглавия от южната ни съседка. При това уверяват, че не става въпрос за едно-две, а за цели четири нови заглавия.

"Сега и завинаги"

Едва тогава зрителите ще научат как ще завърши любовта между Нур и Ийт

Един от новите сериали, които ще излъчи медията се казва „Вътрешен човек“ и е с участието на Чаатай Улусой, познат на българските зрители от участието му в сериала „Огледален свят“ и „Кварталът на богатите“.

Другото заглавие, с което разполага медията се казва „Дръзки и красиви“. Тази поредица пък е с участието на добре познатия актьор Къванч Тътлату, който взе участие и в сериалите „Перла“, „Забраненият плод“, „Север-Юг“ и още няколко. Туба Бююкюстюн, която играе в „Гордата Аси“, също е сред актьорския състав на лентата.

Другите две заглавия, с които разполага Би Ти Ви, са „Сълзите на Дженет“ и „Истанбулска булка“ с участието на Йозджан Дениз от „Част от мен“.
Освен това се очаква да бъде завъртян и вторият сезон на историческия турски сериал „Великолепният век: Кьосем“ с участието на Нургюл Йешилчай, която изигра ролята на Гюлсерен в сериала „Твоят мой живот“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар