Павел Владимиров премина всякакви граници Преглеждания: 8036

0
Оценете този post

Потребителите на мрежата скочиха срещу него

Бившият тв водещ Павел Владимиров, познат на зрителите от ефира на Нова тв, премина всякакви граници.

Мрежата се надигна много сериозно срещу Павел Владимиров след това, което направи. Той си позволи да се изгаври с момче с увреждания, което несъмнено изправи обществото на нокти.

Именно това бе и причината, поради която всички скочиха срещу Павел Владимиров.
Бившият кадър на Нова тв публикува в една от групите за споделяне в социалната мрежа Фейсбук скандално клипче.

Павел Владимиров
Потребителите на мрежата скочиха срещу него

Само за броени секунди, клипчето публикувано от Павел Владимиров, разпали сериозна вълна от негативни коментари по негов адрес.
Причината за тях стана фактът, че бившият служител на Нова тв, бе пуснал кадри, на които ясно се вижда, че момче с явни увреждания се върти на метална дръжка в метрото под звуците на песента на Arash – Broken angel.

Почти веднага, след като Павел Владимиров публикува клипа, потребителите на мрежата се надигнаха срещу него и направо го попиляха.
Станислав Тенев го попита разгневен: „Каква звезда от телевизията си ти?!“. Други пък недоумяваха как е възможно администраторът на въпросната група да допусне публикуването на подобно клипче.

Няколко минути след публикуването на видеото, то бе изтрито от групата.
Припомняме, че Павел Владимиров напусна редиците на Нова тв през 2015 година. Тогава той посочи като основна причина за напускането си фактът, че е бил понижен.

Преди това той беше ко-водещ в сутрешния блок. Тогава не скри, че е получил интересно предложение и от страна на Николай Бареков, но го е отхвърлил, за да остане верен на Нова тв.
В крайна сметка той смени ефира на Нова тв и започна работа в предаването „Първа смяна“ по Канал 359 ТВ, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.