Невероятно! Десислава Радева е одрала кожата на… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Това е и човекът, на когото доверявала тайните си

Вероятно ще се изненадате много, след като научите на кого е одрала кожата първата дама Десислава Радева.

При все, че вече година е под светлината на прожекторите, голяма част от личния живот на Десислава Радева все още е обвит в мистерия.
Единственото, което се знае за съпругата на Румен Радев е, че е родом от Бургас и е наследница на разведени родители.

При все, че Десислава Радева отдавна е започнала да гради кариерата си в София, тя никога не е късала и за миг топлите отношения с роднините на майка си. Най-близка й е леля й – Йорданка. Ако се вгледате, ще установите, че първата дама й е одрала кожата.
Заради силната им прилика още едно време съседите в Бургас смятали, че са майка и дъщеря.

Десислава Радева

Това е и човекът, на когото доверявала тайните си

Това, което се знае е, че лелята на Радева е с осем години по-малка от майка й. вероятно това е и причината, поради която в тийнейджърските си години, президентшата доверявала тайните си основно на нея. Именно тя била и човекът, от когото искала съвети.

Тъй като Йорданка се омъжила и родила доста по-късно от сестра си, гледала племенницата си като свое родно дете. Калекото на Десислава Радева се казва Йордан. Той бил запален симпатизант на БСП. Макар към днешна дата със съпругата му да са пенсионери, не живеят никак зле.

Това обаче далеч не се дължи на позицията, която има към днешна дата племенницата им, а на факта, че от години развиват собствен бизнес.
Бърза справка в търговския регистър сочи, че калекото на Радева се занимава с транспорт и таксиметрови услуги. Само през последната година печалбата му от нея е била над 160 хиляди лева.

Десислава Радева е само дете, но пък за сметка на това има трима братовчеди – Гергана, Калоян и Камелия, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар