Анита Мейзер обърна палачинката

Гласувайте за статията

Силиконката май е на път да изкука тотално

Анита Мейзер изуми всички като обърна палачинката.

По-рано днес силиконката излезе с нова версия за смъртта на съпруга си Николай Димов.

Пред Апелативния съд във Варна, където Анита Мейзер обжалва присъдата от 4.5 години затвор заради причинена смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп в размер на 30 хиляди евро на разследващ полицай, тя заяви, че е невинна.

Доколкото може да се вярва на Анита Мейзер, тя твърди, че не е поставяла свински опашки на съпруга си. Според новата версия дори не е била в апартамента, когато той е издъхнал.
Днешните й обяснения са коренно различни от тези, които е дала по време на разпити пред разследващите, както и по време на предходните съдебни заседания, отбелязва „Дарик“.

Анита Мейзер

Силиконката май е на път да изкука тотално

До този момент Анита Мейзер твърдеше, че в нощта на 14 август 2016 година е сложила на Николай Димов една свинска опашка на ръцете му зад гърба и по две на краката и врата. След това отишла в другата стая, за да вземе мобилния телефон и да го заснеме как ги къса. Когато се върнала в стаята обаче, го заварила паднал от масажната маса и бездиханен.

Днес Анита Мейзер заяви, че не желае повече да поема чужда вина. Нещо повече, тя заяви, че е „много тъпо да стои в затвора за нищо“.

Новата версия на силиконката гласи, че е тръгнала за магазина 20 минути, преди да се случи трагедията. Странното е, че това се е случило 20 минути след полунощ на 14 август и то, за да купи кухненска хартия и яйца.

Докато тя била навън, Николай Димов лежал по очи на масажната маса и имал само една свинска опашка на краката. Пакетът с останалите опашки бил оставен на малка масичка, намираща се в близост до него.

Димов й заръчал да не се бави повече от половин час, тъй като след като се върне ще я дари с интимни ласки.
След връщането си обаче Мейзер говорила дълго време по телефона с приятел, след това отишла до апартамента на дъщеря си, който се намира в същата кооперация и чистила след котката си.

Това й отнело около 60 минути. След като се прибрала отново у дома, заварила съпруга си мъртъв, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар