Караджов от „Бригада нов дом” с интересно хоби (Можете ли да познаете какво?)

Караджов от „Бригада нов дом” с интересно хоби (Можете ли да познаете какво?)
3 (60%) 1 vote

Караджов от „Бригада нов дом” обича да руши

Караджов от „Бригада нов дом” преди няколко дни показа своя дом. Той живее на село, където сутрините започват с чаша кафе и кукуригането на петлите. Бригадирът тогава сподели още, че при снимането на новия сезон на „Бригада нов дом” дори се е разплаквал, защото емоциите при снимките са били доста силни.

Влади Караджов помага да семейства изпаднали в трудно положение да си стъпят отново на краката. Пред „Webcafe” той разказа на каква музика стават най-хубавите ремонти и какво хоби има от съвсем скоро. Първоначално при Влади има сценична треска при снимките на предаването, но постепенно свиква, защото брат му е фотограф и често го използва за своите снимки. „Много пъти ме е снимал като модел и това ми помогна впоследствие”, казва Влади.

Дълго време бригадирът иска да работи зад бюро, но не намира правилния път към това поприще.

Противно на всички очаквания Караджов обича повече да руши. „Лично на мен ми харесва повече да руша и да изхвърлям старото ненужно нещо от живота на тези хора. Тъй като аз самият не съм супер майстор, моите момчета са тези, които изграждат. Аз се справям чудесно с физическите задачи. Така че ме влече да чупя и да мачкам старите неща”, споделя той.

Въпреки, че е много зает Влади отскоро има хоби. „От известно време имам хоби и то е много вълнуващо, защото карам и се уча да карам големи строителни машини. И не само големи, всякакви строителни машини. Вече карам бобкат, валяк, карам мотокар. Сега отскоро се уча на нещо като челен товарач, голяма машина, мултифункционална. Много ми харесва!”, споделя бригадирът. Хобито му както виждаме отново е свързано с работата.

Караджов от „Бригада нов дом” обича да руши

Караджов от „Бригада нов дом” обича да руши

„Моята работа е моят живот”, допълва още Караджов, а големите машини, които се опитва да кара го разтоварват психически.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар