Дженифър Анистън и Джъстин Теру живеели в отделни стаи и след брака

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру живеели разделени дори и след сватбата

Дженифър Анистън и Джъстин Теру живеели разделени дори и след сватбата. Звездната двойка, която в момента разтрогва брака си, в действителност никога не са били близки. Приятели на двойката разкриват, че двамата живеели в отделни крила на къщата. И по настояване на Джъстин, Дженифър преустроила имението, така че дори да не се засичат.

Актрисата направи ремонт за близо 21 милиона долара, за да угоди на половинката си. Двамата имали отделни дневни, кухни, спални, трапезарии и всичко останало. „Те живееха като съквартиранти. Просто не можеха да се задържат близо един до друг. Постоянно се караха къде да живеят. Джъстин харесва Ню Йорк, но Дженифър е луда по Лос Анджелис. Накрая това ги раздели“, споделят техни роднини и приятели.

Анистън преди дни бе спипана изключително разстроена. Оказа се, че причината за раздялата не е трети човек, а нежеланието на актрисата да живее на другия край на света. „Те много се обичаха, но в действителност се движеха в различни кръгове. Джъстин имаше приятели в Ню Йорк, обича шума на големия град и необичайния му ритъм. За него там е домът му. Дженифър обожава слънцето и Калифорния. Не можа да понесе да живее в толкова шумен град като Ню Йорк. И се разделиха“, разкриват близки до двойката още.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру разделени

Дженифър Анистън и Джъстин Теру  живеели напълно разделени сн. Twitter

Съпрузите сложиха край на брака си след две години брак и седем години съвместен живот. Те издържаха само с три години по-малко от Брад и Анджелина, които след 10 години заедно се разделиха завинаги. Отношенията между съпрузите са толкова обтегнати, че дори не са в състояние да си проговорят. За разлика от тях Дженифър Анистън и Джъстин се надяват на приятелски развод. А актрисата продава къщата си, за да си осигури „приятелската“ раздяла с мъжа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар