Гюлджан в шок: Бившата на Фики с мераци да си го върне!

Гласувайте за статията

Бившата изгора на Фики – Джулия още има мераци към него!

Бившата изгора на Фики Стораро не може да го измести от сърцето си. Джулия бе гадже на Фики Стораро, но от няколко години те не са заедно. И оттогава певицата твърди, че е сама и не може да изтрие звездата от сърцето си.

Фики

Бившата на Фики още точи лиги по него

Според клюката момичето таяло надежда, че може да си го върне, но това така и не се е случило. Поне не още.

Тийн идолът си намери своята Гюлджан. Двамата с бъдещата си съпруга се запознали на едно негово участие в Белгия. Там живее неговата съпруга заедно със своето семейство. Двамата се сгодиха и после узакониха връзката си на пищна сватба.

Събитието бе грандиозно и събра не само Вип гости, но и много колеги на Тони и Фики Стораро. С днешна дата Фики Стораро вече е баща и има син, който кръсти на името на баща си.

Според клюката именно Тони Стораро е бил против връзката на сина си с Джулия. Той искал неговата снаха да бъде от турски произход и да не е била преди сватбата с мъж.

Наранена, Джулия пусна съвместна песен с Анелия „За мене край си”. Бившата на Фики отдавна правеше опит да пробие в жанра и все не успяваше. Уреди се обаче с договор в „Пайнер” благодарение на Стораро-младши.

Но бе нахъсана да пробие нагоре. Анелия й подаде ръка в това начинание. Но то се оказа доста трудно, заради самия Фики Стораро. Той сам цензурира новата песен на екс гаджето си, което се оказа прецедент в чалгата.

Но с действията си Фики Стораро направи добра безплатна реклама на Джулия, припомнят запознати. Освен че Анелия стана неин съюзник, в битката се включи и Галин. Това още повече влоши отношенията между Фики и Галин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар