Ти да видиш: Златка Райкова и Георги Валентинов са разделени!

Ти да видиш: Златка Райкова и Георги Валентинов са разделени!
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова и Георги Валентинов ще бъдат разделени известно време!

Златка Райкова и нейното гадже Георги Валентинов се разделят. Двамата дори ще бъдат на два континента. Само че злобарите могат да си починат малко от интригите.

Златка Райкова

Златка Райкова ще трябва да прекара известно време без своя любим Георги Валентинов

Те не се разделят окончателно, като двойка, а само временно. Защото ММА боецът заминава на състезание в Дубай. Там той ще излезе на ринга срещу представител на Дагестан.

Състезанието в богатото арабско емирство ще е този петък. Русата Златка не може да отпътува за турнира. Защото плеймейтката има други сериозни ангажименти.

Тя влиза в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Русата Златка вече е подписала договора с Маги Халваджиян и трескаво се подготвя за състезанието.

Връзката на плеймейтката и борецът е повод за много коментари. Близо година двамата не се бяха появявали на светски събития заедно. Русата Златка движеше в изцяло женска компания по партита, екскурзии и почивки.

ММА боецът не си падал много по дискотеки и повече го интересувал ринга и състезанията. Предпочитал да не нарушава спортния си режим с алкохол, недоспивания и дискотеки до зори. И нямал нищо против неговата приятелка да се забавлява с приятелки.

Дали двамата са се разделили миналата година, само те си знаят. Но е факт, че миналата година те не се появиха никъде заедно. Георги Валентинов не е от мъжете, които обичат да се бутат под прожекторите.

Може би Русата Златка и Валентинов пазят връзката си, защото не искат негативни емоции, злобарски погледи и действия да разрушат щастието им.

Определено Златка Райкова загърби скандалния си имидж и вече е бизнес дама и дизайнер. А двамата с Георги навлизат в нов етап на отношенията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар