Шаш: Анна-Мария Чернева сащиса всички в „Черешката на тортата“!

Шаш: Анна-Мария Чернева сащиса всички в „Черешката на тортата“!
5 (100%) 1 vote

Анна-Мария Чернева шашна всички с ядене на сурови картофи!

Плеймейтката Анна-Мария Чернева от години си хапва сурова храна. Сексапилната брюнетка разкри това в шоуто „Черешката на тортата”. Красавицата преди това се появи в хитовата поредица „София Ден и Нощ”.

Анна-Мария Чернева

Анна-Мария Чернева нагъва сурови картофи с наистина огромен кеф

В кулинарното предаване тя успя да шашне всички съквартиранти. Включително и бившата депутатка и настояща ресторантьорка Петя Раева. Сред гостите в шоуто са още Гери Дончева, пиара Наско Лазаров и кукловодът Станимир Гъмов.

„Сутрин хапвам суров картоф с кафето, вместо ябълка. В това няма нищо странно”, призна на масата плеймейтката.

Тя се опита да накара и останалите участници в „Черешката” да опитат да си хапват сурови храни. Но не успя да убеди останалите да ядат сурови картофи.

Анна-Мария каза също, че към суровоядството я насърчила нейната баба, която била фен на този начин на хранене. Тя призна също на масата още, че е влюбена, но не разкри мъжа до себе си.

Смуглата красавица има не само любопитни хранителни режими, ами и доста пикантно минало. Тя взе участие в конкурса Мис Плеймейт 2017, но остана втора, след победителката Нора Недкова.

Според мнозина зрители обаче короната се полагала повече на Анна-Мария Чернева. Името й се замеси и с това на вечния плейбой Ицо Стоте манекенки. Покрай гостуването на моделката в кулинарно предаване с бизнесмена бе провъзгласена за негова годеница.

Христо Сираков сам даде повод за тези клюки, като не скри огромните си симпатии към нея и й предложи брак в ефир. Актрисата и модел не му отказа и медиите бързо ги ожениха.

После се налагаше да влиза в обяснителен режим, че с Ицо Стоте манекенки са само добри познати и нищо повече.

Тази вечер моделката ще готви в „Черешката”. Зрителите на шоуто очакват с нетърпение с какво ще ги изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар