Скоростна диета за отслабване: Прави се 5 дни, свалят се 5 килограма! (виж тук) Преглеждания: 10528

Бърза диета за отслабване със смайващи резултати
0
5/5 - (1 vote)

Тази диета за отслабване гарантира наистина страхотни резултати!

Супер скоростна диета за отслабване превзе мрежата. Ефектът от нея е гарантиран – за пет дни се свалят пет килограма. Условието обаче е само едно и то е стриктно да спазвате правилата, без да си позволявате нарушения и волности.

диета
Бърза диета за отслабване със смайващи резултати

И така – диетата може да се направи по няколко начина. Зависи какво ви харесва да консумирате повече и с какво бихте издържали през тези пет дни. Първият и най-разпространен вариант е диетата да протече с ядене на картофи.

Запомнете обаче, че който от трите продукта да си изберете, ще трябва да се храните само и единствено с него през тези пет дни. В случая с картофите, те може да са варени, на пара, печени на фурна, само не и пържени.

Количеството за деня е не по-малко от килограм, който си разделяте на три или четири порции. Може да стигнете до кило и половина, но не повече. Към картофите не слагате никаква мазнина, като може да ги подправите и овкусите само с малко черен пипер и хималайска сол.

Ако не обичате толкова картофи, може пет дни да се храните само с тиква – варена или печена, без подсладители. А третият вариант за храна е консерва с риба тон в собствен сос. До две консерви на ден, не повече.

Това е менюто ви – една от тези храни. Не бива да се приема нищо друго, освен течности. За да оводните организма си и да засилите метаболизма му, пийте поне 2-3 литра вода на ден, както и много чай без захар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.