Башар Рахал в екстаз от Николета Лозанова: Виж какво разкри за работата си с нея! (още подробности)

Башар Рахал в екстаз от Николета Лозанова: Виж какво разкри за работата си с нея! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал призна, че е впечатлен от Николета Лозанова!

Актьорът и продуцент на новия филм „Привличане“ Башар Рахал шашна обществеността с разсъжденията си за Николета Лозанова. Мнозина ще се запитат какво пък общо има тя с него?! Ами, чисто и просто НиЛо се появява за два-три кадъра във филма.

Николета Лозанова

Башар Рахал не спря да хвали Николета Лозанова като професионалист

Това е дебютът й в киното, подобно на много други плеймейтки и чалга диви от известно време насам. Както знаем, Преслава, Андреа и редица други са се мяркали за по една-две сцени в някои родни филми и сериали.

Сега дойде редът и на Николета Лозанова, за която първоначално Башар Рахал смятал, че е кифла. Дори се притеснявал как ще издържи работата с нея, пък било то и за няколко часа.

Е, по думите му се оказва, че жестоко се е объркал. Половинката на Ники Михайлов излязла сериозна, почтителна и изключително послушна ученичка. Изпълнявала всичко, което й се каже и покаже.

„С Николета изкарах 20 минути по телефона, за да ѝ разказвам за какво точно става въпрос. Хубаво е, че доби смелост, защото има голяма доза самоирония в персонажа ѝ.

После се видяхме, за да уточним нещата около ролята ѝ. Когато се уговорихме кога и как да дойде облечена за снимки, тя беше изрядна. Дойде точно в 17:00 часа и беше изпълнила всички изисквания.

Казано накратко, тя се държи като голям професионалист, който е работил ужасно много часове. Беше готова в точния час, нямаше никаква примадонщина. Супер беше“, разкри за нея Башар Рахал в свое интервю.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар