Бомба: Станимир Гъмов се облизва на Гери Дончева! (виж как я сваля – още подробности)

Бомба: Станимир Гъмов се облизва на Гери Дончева! (виж как я сваля – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов не останал безразличен към прелестите на Гери Дончева!

Кукловодът Станимир Гъмов и моделът Гери Дончева прекараха цяла една седмица заедно, покрай участието си в „Черешката на тортата“. Оказа се обаче, че двамата се знаят отпреди. И не само…

Гъмов

Станимир Гъмов упорито свалял пищната Гери Дончева преди години

Преди няколко вечери Гери Дончева разказа на сътрапезниците си, как двамата с Гъмов преди няколко години имали общо участие извън столицата.

Тогава тя се запознала с него за първи път и останала очарована от чувството му за хумор, остроумие и невероятна дарба да кара другите да се смеят. „Много го харесах, наистина. Гъмов е нещо уникално, супер колоритен е“, призна си Дончева.

Тя обаче пропусна да сподели с останалите факта, че през онази далечна вечер Станимир Гъмов я е свалял най-настойчиво. Това разкриха близки до красавицата източници.

Актьорът останал впечатлен от визията, ума и… балконите й, и не пропуснал да си пробва късмета. Самата Гери Дончева не се противопоставила на свалките му, но между двамата не се получило нещо повече от моментна заигравка.

По онова време тя си имала сериозен приятел и през ум не й минало да му изневери. А и Станимир Гъмов не е точно от типа мъже, които могат да й завъртят главата. Да, чаровен и остроумен е, но не разполага с пари и положение. Както и е доста превързан към чашката.

Това беше и причината връзката му с Преслава да приключи скоро, след излизането им от Вип Брадър преди години. Преси бързо се отърси от чара му и хукна да си търси нова любов, която после откри в лицето на Павел Лазаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар