Рени с неочаквано признание за новия мъж до себе си! (още подробности)

Рени с неочаквано признание за новия мъж до себе си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Рени реши да бъде откровена за личния си живот и любовта!

Поп фолк дивата от зората на чалгата Рени отново напомни за себе си. За жалост не с ново творчество и изяви, които напоследък малко е позанемарила. Тя реши да разясни въпроса за любовния си живот и новото си гадже.

Рени

Певицата Рени разкри истината дали има нов мъж до себе си

Както преди време медиите писаха, Рени имала нов мъж до себе си. С когото дори била на романтична почивка в Дубай. Е, оказа се, че новината е само наполовина вярна. Тя действително беше в Дубай, но не с нова изгора, а със синовете си.

„Бях качила толкова снимки с децата ми Борис и Аспарух. Взета е обаче само една, на която съм сама. И е написано, че имам нов мъж до себе си, с когото съм на почивката“, смее се Рени на глупостите в медиите по неин адрес.

Тя признава, че следващата й екскурзия ще бъде до Тайланд и вече е планирана. Държи обаче да уточни, че отново няма да бъде романтично придружена, а ще ходи там с приятелки. Да си знаят репортерите, не че нещо…

„Това е то, нямам мъж до себе си. Имам много ухажори, които обаче се плашат да направят следващата крачка. А аз не искам такъв човек до мен. Надявам се ако срещна подходящият, той да ме кара да се чувствам сигурна, щастлива и истински ценена“, мечтае си певицата.

Която, след скандалната раздяла с бащата на синовете си Борис Пилософ, май няма особено голяма вяра на силния пол. И предпочита да бъда сама, отколкото зле предружена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар