Деси Цонева пострада сериозно (ФОТО)

Деси Цонева пострада сериозно (ФОТО)
1.5 (30%) 2 votes

Наложило се е да потърси помощ в болницата

Наследницата на покойния тв журналист Димитър Цонев – Деси Цонева пострада сериозно.

За никого не е тайна, че Деси Цонева обича да забърква вкусотии в кухнята. Именно това й хоби й докара до главата доста сериозен инцидент.

Журналистката, която е и запалена кулинарка, сряза доста сериозно показалеца на лявата си ръка. Инцидентът се е случил, докато е забърквала поредната вкусотия в кухнята.
Деси Цонева сподели в социалната мрежа, че е пострадала и в подкрепа на думите си добави снимка.

Деси Цонева

Наложило се е да потърси помощ в болницата

Очевидно порязването е било доста сериозно, след като Деси Цонева е потърсила помощ в болница.
Дори се е наложило специалистите да й направят няколко шева.

Под публикацията на снимката, Деси Цонева уточнява, че се е порязала с новия й нож. В коментарите по случая се включи и небезизвестния кулинар шеф Петров. Той й даде съвет, започвайки с назидателен тон и с думите: „Цонева, слушай сега шефа!“.

Той съветва Деси Цонева следващия път като си купи нов нож да го сложи на дъното на голяма тенджера. Кулинарят уточнява, че тенджерата трябва да е достатъчно голяма, че острието да се побира на дъното й.

След това ножът се залива с вода, толкова, че да го покрие и се слага да заври. След като вренето приключи, се сипва една чаша от водата, в която е врял ножа и се слага на нощното шкафче.

На сутринта тази вода се изпива и според съветите на шеф Иван Манчев, ръката се превръща в част от ножа.
Разбира се едва ли някой е взел този шеговит съвет на сериозно. Така и не става ясно защо шеф Манчев подхожда по този начин към нещо толкова сериозно. Със сигурност той самият също е имал немалко подобни инциденти в кухнята, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар