За първи път! Аштън Къчър разкри истината за развода с Деми Мур

За първи път! Аштън Къчър разкри истината за развода с Деми Мур
5 (100%) 1 vote

Аштън Къчър за първи път разкри истината за развода с Деми Мур

Разводът на Аштън Къчър и Деми Мур предизвика такава истерия преди повече от шест години, че и до днес не е стихнала. Какво раздели една от най-популярните двойки в шоубизнеса така и не стана ясно. Раздялата на съпрузите провокира слухове и спекулации години наред. Деми Мур продължава да мълчи, но наскоро Аштън Къчър проговори.

И разкри цялата истина за раздялата с предишната си съпруга.

В шоуто на Дакс Шепърд, холивудският актьор Аштън Кучър открито проговори за развода с Деми Мур. За първи път актьора сподели за емоционалната криза, която преживял. Той признава, че изневярата му е сложила край на брака им. Но той самият бил точно толкова съкрушен, колкото и съпругата му.

„След като се разведох, отидох на планина за една седмица, за да прекарам малко време сам със себе си“, казва актьорът.

През следващите седем дни той не отказвал да яде дори храна и всичко, което носел със себе си, било вода и чай. Заради това получил и халюцинации.

„И един ден започнах да получавам видения, което беше фантастично и прекрасно. Видях невероятни неща“, споделя Аштън по този повод.
Актьорът е категоричен, че е преживял истински катарзис. И дори написал писмо на Деми по този повод.

„Върху лист излях чувствата си за всяка връзка, която имах и която завърши зле. Написах писма до всички момичета и им ги изпратих на седмия ден.“

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разведоха през 2011 г. „Аз винаги ще помня времето, което прекарах с Деми. Бракът е едно от най-трудните неща в света, но за съжаление, понякога се проваля.“, каза още Къчър.

Той не коментира историята с трите блондинки в джакузито. Но е категоричен, че пази много топли чувства към бившата си съпруга.

Аштън Къчър

Аштън Къчър сн. Flickr

Днес Аштън е в щастлив брак с актрисата Мила Кунис, с която има две деца – дъщеря Уайът Изабел (3) и син Димитри Портууд (1).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар