Ти да видиш: Галена и Галин пръснаха 20 бона за кралски рожден ден на бебето си!

Ти да видиш: Галена и Галин пръснаха 20 бона за кралски рожден ден на бебето си!
5 (100%) 2 votes

Галена и Галин се изхвърлиха за първия рожден ден на бебето си!

Галена надмина себе си. Чаровницата на Пайнер профука двадесет бона за рождения ден на малкия си син. Второто й момче Александър се роди преди година. Хитовата изпълнителка има и по-голям син Стефан.

Галена

Галена и Галин пръснаха цели 20 бона за рождения ден на бебето Александър

Галена е известна сред чалга гилдията като певица с широки пръсти. Тя не жали средства за новите си клипове и видеа на песните си. Огромно рамо в кариарата й дава мъжът й, бизнесмена Галин.

Вафленият бос е неотлъчно до жена си и я подкрепя във всичко. Двамата се радват на перфектен брак и вече на две деца.

Луксозният рожден ден на малкия палавник удари в земята всякакви бебешки тържества до сега. Купонът е предизвикал вълна от завист сред колежките й, защого е бил повече от пищен и разточителен.

Хитовата изпълнителка сподели снимки от тържеството, като отдолу написа – една година щастие. Фотосите са запечатали миговете на щастие на светското семейство. На общата снимка се вижда и една огромна торта, която е написана с името на малкия Александър.

Дрескодът на тържеството е в синьо и златно. Основен акцент в купона са мечките. Те са изрисувани по стените, има плюшени мечета, както и огромен син букет, отново във формата на мечка.

Малкият рожденик е барнат в тузарско бебешко костюмче. Баткото Стефчо е не по-малко стилен. Но най-красива и спираща дъхае самата Галена. До нея съпруга й Галин не е в традиционния код на тържеството. Бизнесменът е в строго сако в черно и бяла тениска под него.

Рожденикът е отрупан с подаръци, от скъпи по-скъпи, които допълнително са оскъпили купона.

Въпреки тържеството и посрещането на първия рожден ден на сина й Галена не е забравила и работата си. Тя вече репетира за предстоящия 25-ти рожден ден на радио „Веселина”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар