Валентин Кулагин избухна: На Нора Недкова й пада храна от устата, докато дъвче! (виж още тук)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не си поплюва, отново избухна с разкрития!

Гримьорът Валентин Кулагин отново се включи в социалната мрежа, след като профилът му бе активиран отново. Припомняме, че заради „Черешката на тортата“ и неудобните му разкрития, някой допринесе за блокирането му.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин отново изригна в мрежата

Кулагин обаче не само пак е тук, но ето с какъв пост изригна, за да защити себе си и името си.

„Приятели, 7 дни бях БЛОКИРАН, а профилът ми ЗАКРИТ. Това е единствената причина да отсъствам от фейсбук. А не както някои подкупни драскачи написаха, че съм „потънал от срам“, „скрил съм се“ и т.н. През цялото време бях активен в Instagram и отговарях дори на негативните коментари и въпроси.

Не се страхувам от общественото мнение и особено от мнението на изостанали в развитието си, хора. И тях трябва да ги има. Не ми пречат! Разбира се, всички коментари, които съдържат обидни и нецензурни думи – нямат място на стената ми.

Можете да изказвате мнението си и по цивилизован начин. Доволен съм от участието си в Черешката и го намирам за най-забавното и факт, най-рейтинговото в 10 сезонната история на предаването. Разбира се, много хора смятат, че това е края на света.

Съжалявам тези от вас, които пишат цели научни трудове и анализи, защото тази безкрайна ангажираност и злоба е присъща само на нещастни и неудовлетворени от живота, хора. А ми се иска да сте по-свежи и усмихнати.. Аз пък истински се забавлявах в това кулинарно шоу.

Заливах се от смях на простотията на Нора, на лицемерието на Люси и фалшивата изисканост на Актрисата. Сготвих им вкусна риба, с уникална руска салата, а за финал – един изключителен десерт.
Никога няма да забравя изражението на Нора, когато си направих уста като нейната.

Няма да забравя как й падаше храна от устата, докато говори или пък как Актрисата заспа пияна в заведението и от персонала я събудиха. Беше много весело“, написа Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар