Братът на Нора Недкова: Срамувам се от нея! (още подробности)

Гласувайте за статията

Братът на Нора Недкова не може да се примири с простотията на кака си!

Обявената за Мис Плеймейт Нора Недкова се показва като едно от най-големите недоразумения в ефир. Дори и в собствената си гилдия, която, както знаем, не е една от уважаваните у нас.

Нора Недкова

Малкият брат на Нора Недкова – Михаил Недков се срамува от нея и поведението й в „Черешката на тортата“

Все по-често обаче Нора надминава по наглост и глупост всичките предишни плеймейтки, които поне знаеха да си държат устата затворена. Участието на Недкова в „Черешката на тортата“ мина всички граници на простотията, а тя направо удари дъното.

Зрители, участници в предаването и критици се надпреварваха да коментират падението на Нора и Кулагин. Оказа се обаче, че не друг, а собственият й брат също се срамува от нея.

Става дума за 17-годишният Михаил Недков, който признал пред приятели, че кака му го е накарала да се черви от неудобство и срам.

„За пореден път ги излага. Мишо научи от бившите си съученици за поведението на Нора в „Черешката на тортата“ и му стана много тъпо.

Най-много се притеснява за родителите си, които през последните няколко години голямо тегло теглят с дъщеря си“, разкриха пред вестник „Галерия“ близки до Михаил източници.

За разлика от разпуснатата си сестра, Мишо е уникално момче. Той учи във Франция, пълен отличник е и има десетки медали за постиженията си в леката атлетика. За разлика от Нора Недкова, Михаил е гордост за родителите, учителите и приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар