Люси Иларионов: Интригите между поп фолк звездите не са мит!

Гласувайте за статията

Люси Иларионов разказа какво е да си режисьор

Люси Иларионов е певец, танцьор, а в последно време и режисьор. През последните месеци той режисира най-малко по десет клипа на месец и това не е никак малко. Люси разказа за своята диета, за групата си, за танците и за интригите в поп фолка. Сега той се чувства добре, въпреки, че иска да свали още няколко килограма. В началото танцьорът успява по-бързо да сваля килограми, но после му става все по-трудно.

За Люси това да е режисьор не е ново. Той се занимава с изкуство още от малък. Баща му обаче е много строг и не одобрява това, че Люси пее. Той иска синът му да има сериозна професия и го записва да учи специалността „Техник на машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост”. За съжаление бъдещият танцьор не научава нищо от тази професия.

Веднъж, когато отива на дискотека, режисьорът вижда едно момче, което танцува и решава, че иска да се занимава именно с танци. И започва да танцува по 8 – 9 часа на ден. Тогава един от най-добрите балети по онова време го кани да се присъедини към тях в София. Той отказва и започва да се занимава с театър. Тогава прави и групата си „Up Down”. Иларионов все още изпитва носталгия по онова време.

Според Люси интригите в поп фолка не са мит

Според Люси интригите в поп фолка не са мит

Пред Ива и Мон Дьо той сподели още, че от другата страна на камерата се оказва по случайност. А за поп фолка Люси каза, че той е човекът, който изцяло променя клиповете там. Режисьорът се опитва да изчисти мръсното и пошлото в поп фолк клиповете и да го направи така, че да изглежда добре. Според Люси лошото на поп фолка е, че са малко изпълнителите, които са автори. „Те почнаха да се повтарят”, казва той. Има калъп в този жанр и всичко е по един и същ начин. „Интригите в поп фолк средите не са мит”, отговаря Иларионов на въпроса на Ива. Конкуренцията там е голяма, но той ги разбира. Понякога дори и Люси е бил забъркван в интригите между поп фолк изпълнителките, затова спира да прави общи концерти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар