Гюлсерен от „Твоят мой живот“ се обезобрази (ФОТО)

Гласувайте за статията

Актрисата се престара в начинанието да запази младостта си

От красивата актриса Нургюл Йешилчай, която изигра ролята на Гюлсерен в хитовия турски сериал „Твоят мой живот“, не е останала и следа.

Тя публикува снимка в профила си в социалната мрежа, която отнесе множество негативни коментари. Повод за това стана факта, че актрисата, позната на българските зрители от сериала „Твоят мой живот“, се е обезобразила.

В старанието си да запази младостта си като много свои колежки Нургюл Йешилчай прибегнала до слагането на ботокс. По всичко личи обаче, че иначе красивата актриса, е прекалила в старанието си. Както е известно, нищо прекалено не е добре и актрисата от „Твоят мой живот“, е живото доказателство за това.

"Твоят мой живот"

Актрисата се престара в начинанието да запази младостта си

Българските й почитатели все пак ще могат да я видят отново на екран. Това ще се случи във втория сезон на сериала „Великолепният век: Кьосем“, който ще се излъчи в ефира на Би Ти Ви.

Припомняме, че неотдавна екранната Гюлсерен се отдаде на доста сериозно пазаруване. Пред приятелките си тя споделила, че заради добрите резултати, които е показала през второто полугодие на миналата година, е получила доста сериозен хонорар.

Поради тази причина тя решила да подари на себе си и на сина си пътуване до Дубай.
На любопитството на журналистите дали ще публикува в профила си в социалната мрежа снимка по бански, тя се усмихнала и заявила, че със сигурност ще го направи.

Почитателите на актрисата Нургюл Йешилчай, са наясно с факта, че пътува навсякъде със сина си. Той се е превърнал в истинско нейно копие. Не е изключено да се стигне до там, че дори да я засенчи по красота, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар