Анита Мейзер си уреди живота

Гласувайте за статията

Напращялата силиконка грабва 200 бона

Постоянно жалващата се напоследък Анита Мейзер, отново успя да си уреди живота.

Оказва се, че бургазлийката, чийто живот се преобърна само за един миг, ще е перлата на короната в следващото издание на риалитито Бит Брадър през идната есен.

Напращялата ромка издава, че е била уговаряна да участва в шоуто още преди две години. Плановете на продуцентите обаче били осуетени от резкия обрат в живота на Анита Мейзер и влизането й зад решетките, твърди „Таблоид“.

Анита Мейзер

Напращялата силиконка грабва 200 бона

Този път обаче тя се надява, че всичко ще е наред и нещата ще вървят по план. Доколкото може да се вярва на думите й, договорът й вече е готов. А що се отнася до хонорара – то той ще е рекорден – 200 хиляди лева.

Факт е, че Анита Мейзер се превърна в истинска сензация, след като неволно удуши със свински опашки съпруга си по време на любовна игра. Припомняме, че именно смъртта на Николай Димов й създаде проблемите, които има и до днес.

Анита Мейзер, чието рождено име е Айше, получи четири години и половина затвор за трагичния сакатлък. Очаква се обаче тя да бъде освободена през лятото след 24-месечен престой зад решетките.

Именно тази промяна ще й отвори пътя към къщата на Биг Брадър. Екипът на шоуто вече е съставил гениален план. Те искали да включат силиконката в предаването още през 2016 година. За целта продуцентите на шоуто задействали доста дебели връзки и дори писали специална молба до Министерството на правосъдието.

Едно от предложенията им било за Анита Мейзер да бъде построена специална „брадърска килия“. По този начин хем щяла да участва в шоуто, хем времето да се брои за изтърпяване на присъдата.

Другият вариант, който предложили бил Мейзер да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, уверявайки, че ще бъде охранявана денонощно от полиция.
Министърът на правосъдието по онова време Екатерина Захариева обаче категорично отхвърлила налудничавите предложения, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар