Ирена Милянкова процъфтява след раздялата с Чолата!

Ирена Милянкова се радва на супер успешен бизнес с имоти
0

Ирена Милянкова процъфтява след раздялата си с Росен Чолов – Чолата!

Ирена Милянкова успешно осребрява популярността си. Бившата съпруга на Росен Чолов – Чолата вече не иска да чуе за него и успешно върти бизнес.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова се радва на супер успешен бизнес с имоти

Красавицата е представител на богата гръцка фирма, която управлява и продава недвижими имоти. Дори миналия месец тя е била един от най-успешните брокери.

Ирена Милянкова се запознава с бившия си мъж в модна агенция „Визаж“, където работи. Още 14 годишна става негова жена и от съжителството си с него има четири деца. Тя изпитваше ужас от властния си мъж, свързан с подземния свят.

Връзката им бе доста противоречива, с изневери, побоища и изоставяне. Накрая Чолата бе арестуван заради склоняване на момичетата от агенция „Визаж“ към проституция. Той лежа в затвора, след което Ирена Милянкова събра смелост и го напусна.

Сега е омъжена за брокера Никола Чолаков, с когото се запозна в агенция за луксозни имоти. И двамата имат едно общо дете. С днешна дата двойката отглежда общо седем деца, които са от предишните им връзки.

31-годишната майка на пет деца е направила доста успешна сделка преди три седмици. Тя продава като топъл хляб апартаменти в новострояща се кооперация в квартал „Бояна“.

Хора от бранша разказват, че красавицата успешно продавала апаратаменти на бившите си колеги от поредицата „Под прикритие“.

Те били много доволни от разградчанката, а моделката намирала за всеки подходящото жилище. тя нари апартаменти под наем и на гръцки студенти, които следват у нас медицина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.