Емануела си татуира името на гаджето на… (вижте къде + още подробности)

Гласувайте за статията

Емануела и Мартин Николов вече са с нови татуси!

Поп фолк дивата Емануела явно е луда от любов по новото си гадже Мартин Николов – Елвиса. Иначе нямаше как да си представим, че ще се реши чак на такава стъпка. Като тази да си татуира първата буква от името му на… познайте къде?!

Емануела

Емануела и Мартин Николов – Елвиса вече увековечиха любовта си с татуси

Самата певица разкри каква я е свършила. „Не мога да ви покажа татуса, защото името му е там, където само той може да гледа. За външни лица е строго забранено“, усмихва се певицата.

Разбира се, Мартин Николов също е увековечил любовта си към нея като е изрисувал буквата „Е“ върху ръката си. Татусите двамата си ги направили по време на почивката в Дубай, която Елвиса подари на Емануела за Деня на влюбените.

Това, разбира се, не е първата им ваканция заедно. Те ходиха и до Рим през миналия август, но тогава още никой не знаеше за връзката им. Емануела до последно криеше отношенията си с Мартин, тъй като си напати здраво от клюките и интригите покрай сагата с Митко Динев.

Както призна самата тя по-късно, с Мартин Николов се познавали отдавна, от цели 17 години. През цялото това време обаче били само приятели, а искрата пламнала много по-късно.

„Радвам се, че стана така, защото любов от пръв поглед е нещо много измамно. Обикновено това е една химия и страст, които избухват бързо, а изгасват още по-бързо. С Мартин ни свързва духовна, а не само физическа близост и затова се чувствам толкова щастлива“, хвали се Емануела на близки и приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар