Бомба: Нора Недкова и Валентин Кулагин влизат във Вип Брадър! (продуцентите са в екстаз)

Гласувайте за статията

Нора Недкова и Валентин Кулагин получават луди пари за Вип Брадър!

Скандалните Нора Недкова и Валентин Кулагин, които отвратиха зрителите на „Черешката на тортата“ с гнусното си поведение и простотия, удариха кьоравото.

Нора Недкова

Нора Недкова и Валентин Кулагин ще влязат във Вип Брадър като топ звезди

Оказа се, че за разлика от зрителите, продуцентите на Вип Брадър са изпаднали в екстаз при вида на рейтинга на „Черешката“. Седмицата, в която Нора и Валентин се вихреха на екран, е просто рекорд по гледаемост на целия формат.

Явно хората се дразнят, но не сменят канала. Тъкмо обратното – макар да плюят по простаци като плеймейтката и гримьора, болшинството от българите са били закотвени пред телевизора.

„Мис Село, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“, това са само малка част от епитетите, с които Валентин Кулагин нарече Нора Недкова край масата. А останалите участници едва се сдържаха да не напуснат предаването на мига.

Всичко това продуцентите на Вип Брадър се надяват да видят от двамата и в Къщата на Големия брат. Че и много повече дори. При все, че ако се съгласят на участие, двамата врагове ще трябва да делят едно и също помещение цели три месеца, това си е повече от предизвикателство.

И гаранция, че не скандали, ами и бой ще видим в новия сезон на риалити формата. Припомняме, че в „Черешката на тортата“ остана скрит фактът как Нора се е нахвърлила с удари върху Кулагин. И се е наложило дори намесата на полицията, за да ги разтърве.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар