Цвети Стоянова изтри белезите на смъртта Преглеждания: 2821

Процедурата по заличаването им траяла доста дълго време
0
Оценете този post

Процедурата по заличаването им траяла доста дълго време

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова най-после успя да изтрие белезите от смъртта.

В продължение на няколко месеца едно от златните момичета на България се подложи на редица пластични интервенции, чрез които да заличи белезите на смъртта по тялото си.

Припомняме, че многобройните хирургически интервенции, които Цвети Стоянова претърпя след скока й от 6-ея етаж, оставиха много дълбоки следи по кожата й.
Хубавицата неведнъж споделяла с приятелките си, че всеки път, щом се погледне в огледалото, тези белези потискат самочувствието й.

Цвети Стоянова
Процедурата по заличаването им траяла доста дълго време

Именно поради тази причина Цвети Стоянова решила да отстрани кардинално проблема.
Най-ужасяващи за нея били двата белега, намиращи се на врата й. те били причинени от апаратите, през които грацията дишаше, докато бе в кома.

След възстановяването си, гимнастичката успяваше да прикрие неприятните белези с носенето на плътни колиета при всяка публична проява.
Именно това бе и причината, която я провокира да създаде своя собствена линия аксесоари.

Една от столичните клиники научила за нейния проблем и я поканили да им стане рекламно лице. В замяна от лечебното заведение й предложили да направят терапията по заличаването на белези, без Цвети да плаща за това.

Лазерните процедури отнели доста време. Почти година след старта им, резултатът все още не бил задоволителен. Новото ежедневие на Цвети Стоянова оказало влияние и върху фигурата й. към днешна дата тя тежи с пет килограма повече в сравнение с преди.

Напълняването й пък породи спекулации, че е бременна и очаква дете от приятеля си – футболиста Александър Любенов.
Истината обаче е съвсем различна. Покачването на килограмите е в резултат на нормализирането на хормоните в тялото й. съвсем скоро тя ще може отново да си върне спортната форма, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.