Ирена Милянкова изкарва пари от колегите си от „Под прикритие“

Гласувайте за статията

Ирена Милянкова продава домове на бившите си колеги

Ирена Милянкова получава не лоша комисионна за услугите си

Ирена Милянкова изкарва пари от колегите си от „Под прикритие“. Манекенката, която се преквалифицира в актриса, сега изкарва парите си като брокер на недвижими имоти. И продава апартаменти на актьорите от кримката, срещу което получава комисионна в размер на 3 до 5%.

Екранната Съни е станала брокер на месец януари във фирмата за луксозни имоти, в която се труди от известно време. 31-годишната майка на 5 деца е направила доста изгодна сделка преди три седмици.

Ирена МилянковаНапоследък Ирена продава като топъл хляб апартаменти в новострояща се кооперация в кв. Бояна, разкриват нейни доволни клиенти.

Хора от бранша разкриват, че Милянкова по най-добрия начин осребрява своята популярност. Това, че хората я разпознават от екрана, вдигнало рязко успешните сделки.

Запознати издават, че бивши колеги от „Под прикритие“ вече също са намерили своето жилище, след като са се доверили на брокерката. Тя работи и с гръцки студенти по медицина, които търсят апартаменти под наем.

Милянкова влезе в доходоносния бизнес като представител на гръцка фирма за управление на недвижими имоти. Там се запознава и с новия си мъж Никола Чолаков. Двамата трябва да бачкат като за световно, тъй като върху плещите им пада грижата за 7 деца – едно общо, а другите от предишни връзки, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар