Сашо Диков реди мрачни прокоби след напускането на BiT

Гласувайте за статията

Журналистът е огорчен от това, че изгуби хранилката си

Журналистът Сашо Диков реди мрачни прокоби, след като напусна телевизия BiT.

През вчерашния ден Сашо Диков е провел важен разговор със собствениците на медията. Според думите му по време на срещата не му е било предложено нищо конкретно.

Именно поради тази причина Сашо Диков е взел решение, че вместо да стои в частната медия, без да прави свое предаване, по-добре би било да си тръгне, за да търси щастието си другаде.
Пред „OFFNews“, Сашо Диков посочва, че BiT все още не са готови с новите програми.

Сашо Диков

Журналистът е огорчен от това, че изгуби хранилката си

Той обаче не крие, че е в недоумение от факта защо са спрели старите предавания, преди да са готови да ги заменят с нов журналистът определя това действие като самоубийствен ход.
Припомняме, че телевизия BiT бе продадена в началото на февруари. На 9 февруари в действие встъпи новата управа. Именно поради тази причина бе преустановено излъчването на всички предавания.

Дългогодишният журналист Сашо Диков напуска частната медия с огромно огорчение от това, че е изгубил хранилката си, твърдят запознати. Те посочват, че по време на пребиваването му там, той направи впечатление с това, че бе единственият, който даваше ефир на банкера-беглец Цветан Василев.

След грандиозния скандал, който разпали фалитът на КТБ, Цветан Василев не е стъпвал в страната. Той все още се крие като мишка в сръбската столица Белград.
С целенасочените си интервюта и атаки срещу враговете на фалиралия КТБ бизнесмен, Сашо Диков и колежката му Люба Кулезич, си спечелиха прозвището „храненици на Цветан Василев“.

Освен това неотдавна евродепутатът Николай Барековн повдигна завесата като направи скандални разкрития за BiT и голяма част от журналистите, работещи там.
Сега се очаква Сашо Диков да потърси подслон в друга телевизия.

По всяка вероятност планира и там да сформира харем на Цветан Василев, за да банят смело скандалния банкер, който според прокуратурата е извършил рекорден брой престъпления – цели 146. С тях той е нанесъл щети за 2.75 млрд. лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар