Коварна болест покоси скандалната миска Тамара Георгиева

Гласувайте за статията

Миската притесни сериозно кандидат-свекърва си

Мис България 2017 – Тамара Георгиева, чийто избор разпали грандиозен скандал, бе покосена от коварна болест.

Запознати твърдят, че Тамара Георгиева е само на крачка от жестоката болест, наречена анорексия. Несъмнено, тя е една от най-често срещаните в средите на миските.

Откакто триумфира на конкурса за красота, Тамара Георгиева е изгубила цели 6 килограма от теглото си. Експресното й слабеене е наложило спешна консултация с ендокринолози.
Специалистите обаче посочили, че отънялата й снага не е в резултат на физиологичен проблем, а на психическа основа, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретни източници.

Тамара Георгиева

Миската притесни сериозно кандидат-свекърва си

Истината е, че Тамара Георгиева започнала да слабее ударно през януари, когато като повечето българи, била повалена от тежък грип. В продължение на няколко дни тя била направо като в транс и не можела да смъкне високата си температура.
След като в крайна сметка инфекцията била овладяна, на хоризонта се появил нов проблем – спряла да се храни.

Тамара Георгиева твърди, че гладуването й не е нарочно, просто не й се яде. Дори тя самата се е притеснила сериозно за състоянието си. Миската се вайка, че ако изяде една вафла сутринта, няма да й се прияде чак до вечерта на следващия ден.
Самата тя вече не знае какво да прави, за да се справи с този проблем.

Най-притеснена от цялата тази драма се оказала майката на приятеля й Стивън – Катя Роуз. Прецъфтяващата дама, която през 2011 година спечели конкурса за красота „Мис България-ЕС“ заподозряла коварната сянка на анорексията.

Бизнес дамата е вряла и кипяла достатъчно дълго в модните среди и се е нагледала на момичета, които унищожават психическото и физическото си здраве с убийствени диети.
Без да губи и минута, кандидат-свекървата започнала да разхожда Тамара Георгиева от доктор на доктор. В крайна сметка станало ясно, че няма никакви проблеми с обмяната на веществата.
Специалистите били категорични, че става въпрос за временна психологическа бариера по отношение на храненето, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар