Нова драма разтърси семейството на Григор Димитров

Гласувайте за статията

Бракът между двамата продължил цели пет десетилетия

Нова драма разтърси семейството на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Близки до семейството на Гришо издават, че след смъртта на дядо му, проблемът се задълбочава все повече и повече.
Бабата на Григор Димитров, която овдовя наскоро, е била поверена на грижите на сърцати съседи от хасковското село Стойково.

Местните жители разкриват, че дядото на първата ракета, чието име носи Григор Димитров -* Господин, се спомина неотдавна на 81-годсишна възраст.
Внезапната му смърт съсипала баба Тонка. Тя изобщо не очаквала подобен развой на събитията, тъй като половинката й изобщо не боледувал.

Григор Димитров

Бракът между двамата продължил цели пет десетилетия

Бракът между двамата продължил цели пет десетилетия и били изключително задружни. Във всичко, което правили, били рамо до рамо. Целия си съвместен живот бабата и дядото на Григор Димитров, посветили на честен труд. Именно по този начин изкарвали парите си, за да изучат децата и да стегнат семейното гнездо.

През миналото лято възрастната двойка дори напарвила нови ремонти, с които освежили постройката.
След като овдовяла обаче, бабата на Григор Димитров изплакала, че не е по силите й да стопанисва сама имота. Местните жители издават, че след смъртта на дядо Господин, баба Тонка залиняла.

Именно поради тази причина се наложило родителите на първата ни ракета да преговарят със съседите на село и да ги помолят да наобикалят възрастната жена.
Те самите нямали физическата възможност да се занимават с това. За никого не е тайна, че родителите на Гришо пътуват, за да го придружават по турнирите из целия свят. Освен това няма друг близък човек, който да остане да се грижи за бабата и да живее при нея.

Възрастната дама пък категорично отказала възможността да й наемат непозната болногледачка. Твърдяла, че не желае чужди хора в дома си. Съгласила се единствено на варианта съседите да й помагат. Те пък на свой ред чинно се редували и гледали почти да не остава сама, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар