Миро от „Каризма“ с тежък ултиматум към съпругата си

Гласувайте за статията

Ели вече е дала принципното си съгласие

Миро от бившия дует „Каризма“, наложи тежък ултиматум на съпругата си.

Той посочи, че и те са като всички хора на своето време и с нищо не се различават от останалите.
Като всеки друг съвременен човек и те са вечно забързани и отлагат хубавите неща. Идва обаче моментът, в който си даваш сметка, че няма време за повече отлагане и трябва просто да се решиш да сбъднеш плановете и мечтите си.

В този ред на мисли, Миро е твърдо решен в скоро време да има истинско семейство. Повече от всичко изпълнителят на „Гълъбо“, иска да стане баща. Твърди, че с половинката му Ели най-после са постигнали консенсус по тази гореща тема.

Миро

Ели вече е дала принципното си съгласие

Миро и Ели вече са започнали да работят по този въпрос, за да може още тази година то да изпълни живота им със смисъл. Разбира се желанията са едно, но действителността е съвсем различна и поради тази причина са решили, че ще оставят всичко това в божиите ръце.
Досега двойката постоянно отлагала появата на наследника. При все, че са заедно повече от 12 години, до неотдавна не успявали да постигнат съгласие по темата.

Напоследък обаче Миро си дал сметка, че бащинските му инстинкти стават все по-силни и трудно може да им устои. Той е твърдо решен да има дете, на което да се посвети и да предаде своите виждания и ценности за живота.

Миро е говорил за слабостта си към малчуганите неведнъж. Всеки миг, посветен на племенника му, потвърждава нуждата му от собствено дете. Той дори иска не едно, а поне три хлапета. Убеден е, че децата правят човек по-млад.

След като получил принципното съгласие на половинката си, която обаче все още е отдадена изцяло на кариерата си, Миро е готов дори той да излезе в бащинство. По този начин той ще се грижи за детето им, без да се налага Ели да прекратява кариерата си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар