Митьо Очите на тайна среща със Златко Баретата

Гласувайте за статията

Митьо Очите свидетелство по дело срещу Баретата

Митьо Очите провежда поредица от срещи в столичния ъндърграунд

На секретната вечеря в София Митьо Очите и Златко Баретата са обсъждали основно предстоящия летен сезон в морските ни курорти – пише „България днес“. Прогнозната печалба е в милиони, които ще влязат в джобовете на основните играчи в бранша. Те могат да разчитат на колосалните суми само при едно условие – да няма сблъсъци на мутри, които да прогонят туристите – отбелязва изданието.

Босовете избрали за деловите си разговори известен столичен рибен ресторант, който разполага с дискретна зала за ВИП клиенти. Според запознати тя е била запазена предварително. За целта резервацията не била направена на името на нито един от гостите, а помещението било ангажирано със секретен код. Перосалът на лъскавото заведение разбрал кои са клиентите, едва когато около кръчмата била забелязана солидна охрана, която се опитвала да бъде възможно най-дискретна в присъствието си.

На тайната среща е присъствал Златомир Иванов – известява сайтът Флагман. Според информация на медията Златко Баретата бе собственик на софийската фирма „Аркус Сигурност“, която държи една трета от капитала на бургаското дружество, в което работи Митьо Очите. По тази причина Желязков бе призован като свидетел в спецсъда по делото срещу така наречената наркогрупа „Фирмата“ на Иванов през 2016 г. – припомня изданието.
На срещата босовете били категорични, че не трябва да се допуска евентуално ескалиране на напрежението, което може да доведе до провал на летния сезон, а оттам и на печалбите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар