Диана Найденова бременна на 43? (Журналистката заченала ин витро)

Диана Найденова бременна на 43? (Журналистката заченала ин витро)
5 (100%) 1 vote

Диана Найденова очаква дете на 43 години

Диана Найденова е бременна с второ дете

Диана Найденова е бременна на 43 години! Колеги на журналистката смятат, че тя очаква второто си дете, тъй като от 4 години насам тя прави опити за ин витро. Които най-накрая са се увенчали с успех.

„Дъщеря ми Боряна е голяма и не планирах повече наследници, но Миро няма деца и затова искам да му направя този подарък. Когато двама души се обичат, няма по-естествено от това”, изповяда се преди 3 г. Найденова пред водещия на „Тази сутрин” по Би Ти Ви Антон Хекимян, писа „Таблоид“.

Диана НайденоваВ края на 2013 г. Диана каза „да” на Мирослав на дискретна церемония. Освен булката, столичният кмет Йорданка Фандъкова попитала и дъщеря й Боряна дали е съгласна майка й да сключи брак. След гражданското сключват и църковен брак в църквата на Лора и Яворов „Света Богородица” на ул. „Черковна”, а час по-късно посрещат гостите, сред които и премиера Бойко Борисов в ресторант. Мирослав е стара любов на Диана, а историята им е доста романтична.

Двамата се познавали от Хасково. През 90-те имали 6-месечна връзка, но журналистката избрала кариерата в София, а Мирослав не пожелал да се премести с нея. След това те се чували по празници. Мирослав Войников често подхвърлял на шега, че не се е задомил, защото чакал Диана.

Един ден съдбата ги срещнала отново. Двамата попаднали случайно на един и същи купон в столицата и приели, че така им се дава втори шанс. Не се колебали дълго и отново се събрали. „Той не е имал семейство, аз съм голямата му любов”, споделяла е журналистката. От предишна своя връзка със строителния предприемач Борис Йорданов тя има 13-годишна дъщеря. През 2009 г. бизнесменът се самоубива с пистолет в автомобила си, пред офиса на голяма банка в столицата. Причината – финансов крах. Освен детето от Диана, Борис оставил още 3 деца от съпругата си, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар