Бомба: Анита Мейзер влиза за 200 бона във Вип Брадър след пандиза!

Бомба: Анита Мейзер влиза за 200 бона във Вип Брадър след пандиза!
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер ще гушне 200 бона за Вип Брадър след пандиза!

Анита Мейзер влиза в следващия сезон на Вип Брадър. Известната силиконка ще е перлата на короната, обещават продуцентите.

Анита Мейзер

Анита Мейзер ще си живее като кралица след затвора

Напомпаната мадама била канена да участва още преди две години в скандалджийското шоу. Но заради влизането й в Сливенския затвор участието й се осуетило.

Сега обаче тя била готова да прекрачи прага на най-известната Къща в България.

Договорът вече е подписан, а от участието си тя ще прибере грандиозен хонорар в размер на двеста бона. Анита Мейзер се превърна в истинска сензация. Заради това, че „удуши” със свински опашки мъжа си, културиста Николай Димов.

Той не успя да се освободи от стегнатите силиконови връзки, на шията и ръцете, и краката, и това причини смъртта му. Заради непредумишленото убийство, родената като Айше тунингована плеймейтка получи четири и половина затвор.

Тя ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. И това ще й отвори вратите към най-популярната Къща в България.

Още през 2016 година продуцентите на шоуто по Нова телевизия писали писма до Министерството на правосъдието и задействала дебели връзки. Идеята им била Анита Мейзер да влезе в шоуто, като обещавалии вътре да бъде затворена в специална „килия”.

Така хем щяла да участва в шоуто, хем времето й да се брои като изтърпяване на наказанието. Другият вариант бил Анита да бъде пусната в едномесечен отпуск, като бъде охранявана непрекъснато от полиция.

И от шоуто поемали изцяло отговорността по опазването й. Но бившата правосъдна министърка Екатерина Захариева категорично отхвърлила предложението, което за нея било доста налудничаво.

В крайна сметка от Вип Брадър се наложило да изчакат да минат две години и половината от наказанието й. И моделката да бъде освободена за добро поведение.

Силиконката първо се дърпала. Тя имала идея, щом я освободят, веднага да забегне зад граница. Но хонорарът й се видял доста внушителен.

Такива пари от шоуто взели единствено поп фолк дивата Преслава и холивудската актриса Памела Андерсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бомба: Анита Мейзер влиза за 200 бона във Вип Брадър след пандиза!”

  1. дедо Либен

    февр. 19. 2018

    Мдаааа, простащината наистина е безгранична!!!!!

Добавете коментар