Удари дъното: Любо Киров пиян до безпаметност, налетя на фен!

Гласувайте за статията

Любо Киров удари дъното, отново се напива до безпаметност!

Любо Киров има проблем, който отказва да реши. Певецът шокира феновете си с неадекватното си поведение на участие. Музикантът се напил да козирката и налетял на двама младежи.

Любо Киров

Певецът Любо Киров отново има проблеми с пиенето, не спира да се налива и става агресивен

При едно от своите участия той дочул как двамата го обсъждали. В антракта изненадващо налетял на единия и го ударил, като другият успял да избяга. Охраната се намесила веднага и предотвратила по-нататъшното меле.

Любо Киров имал проблеми напоследък с алкохола. Личният му рекорд вече стига бутилка с концентрат. Той не спирал да се налива и все по-трайно залита към чашката.

Певецът има твърде много участия напоследък. Той почти всеки ден е ангажиран. За всичко това прибира и солидни пачки, по 50 бона на месец, но всичко си има и цена.

За да издържа на голямото напрежение, той се тешал с чашката. Но това вече му коствало добрите взаимоотношения с най-близките му хора.

Певецът станал твърде раздразнителен и с него вече не можело да се общува спокойно. Преди време, в свое интервю, самият изпълнител признал, че има проблем с алкохола, но го преодолял. Сега изглежда нещата са същите и той отново не успява да се контролира.

Дори се говори, че заради честото залитане по чашката Маги Халваджиян се колебаел дали да го покани да бъде отново жури в „Х Фактор”. Дългокосият продуцент оценявал таланта му, но не искал имиджа на предаването му да падне, ако Любо Киров идвал пиян и неадекватен на работа.

Все пак големите концерти се излъчват на живо, а рискът е огромен, оправдавали източници колебанието на Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар