Койна Русева разкри шокираща истина за себе си

Гласувайте за статията

Това разкритие накара мнозина да погледнат с друго око на нея

Актрисата Койна Русева сподели шокираща истина за себе си, с която предизвика ненавистта на голяма част от обществото.

В последно време темата за джигитите, е една от най-горещите. Тя бе на дневен ред дори в Народното събрание. Народните представители приеха някои промени с цел ограничаване на зачестилите пътнотранспортни произшествия, които взимат немалко жертви.

Койна Русева обаче вчера се изцепи в ефир, че е луд фен на високите скорости. При това тя не практикува увлечението си на безопасни места, а сподели, че вдига до 200 км./ч., където й падне.

Койна Русева

Това разкритие накара мнозина да погледнат с друго око на нея

Звездата от „Скъпи наследници“ не крие, че обича да вдига адреналина си с безразсъдно шофиране. Тя не се посрами и за миг, и дори заяви с гордост, че кара с 200, където си иска. Разбира се има множество фишове. Според думите й, те направо летят, но явно това не я спира.

В хитовия български сериал, героинята на Койна Русева – Милица, е един от най-противоречивите персонажи. Тя играе разведена бизнес дама, която всячески се стреми да лапне колкото може повече от наследството на баща си.
Завръщането й на село обаче изостря отношенията между роднините до краен предел.

За разлика от своята героиня в сериала, чепатата Койна Русева сподели още, че обожава живота на село. И тя като много други родни звезди в детските си години е изкарвала по цяло лято при баба и дядо на село.

Ваканциите й основно са минавали в старозагорското село Остра могила, където хулиганствала с местните хлапета.
Очевидно въпреки напредването на възрастта й, актрисата е успяла и до днес да запази някои от хулиганските черти на характера си.

Дано само безразсъдното й шофиране не й навлече сериозни неприятности на главата. Припомняме, че вчера светските среди бяха разтърсени от смъртта на 29-годишната Асиана Митева. Твърди се, че е управлявала с висока скорост джип БМВ Х5, което е довело до тежкия инцидент, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар