Семейството на покойния Никола Анастасов съобщи невероятна вест

Гласувайте за статията

Чавдар е в трескаво очакване на рожба

Семейството на покойния актьор Никола Анастасов, най-после има повод за радост.

Запознати издават, че малкият син на големия български актьор Никола Анастасов – Чавдар, е в очакване на рожба от настоящата си приятелка Албена.

Двамата се запознали по професионална линия и са заедно от няколко години. Припомняме, че малкият син на Никола Анастасов, както и бъдещата майка на детето му, се занимават с реклама.

Никола Анастасов

Чавдар е в трескаво очакване на рожба

Приятелката на Чавдар има племенници, които обожава. През годините обаче все отлагала раждането, тъй като искала първо да изгради кариера.
Макар, че приживе Никола Анастасов изпита щастието от тръпката да стане дядо, той така и не успя да сплоти фамилията си.

Той си отиде с мъка в сърцето от това, че не можа да събере двамата му сина да седнат на една маса. Артистът бил по-близък именно с Чавдар. Той бил и човекът, който присъствал на всяка една от премиерите му, както и на всички събития, в които Никола Анастасов взимал участие.

За разлика от него, по-големият му брат Ивайло пък изобщо не проявявал загриженост към случващото се в живота на баща му. Той не мелел брашно не само с брат си, а и с родителите си. Така и не става ясно дали това безразличие е било породено от прекомерната му заетост или пък заради семейни дрязги.

Близки до семейството поверяват, че Ивайло има успешен бизнес с тенти и покривала за камиони.
Той не уважил дори премиерата на автобиографичната книга на Никола Анастасов, за разлика от по-малкия си брат.

За последно двамата наследници на големия български актьор, се събрали за погребението му, за да го изпратят в последния му земен път.
Дори майка им – певицата Мария Косева, била безсилна да събере двамата братя и да ги сдобри. След смъртта на актьора, тя изцяло рухнала и дори спряла да се меси в отношенията им, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Семейството на покойния Никола Анастасов съобщи невероятна вест”

  1. Име (задължително)

    февр. 19. 2018

    Никола Анастасов беше добър актьор,но като човек не струваше..

Добавете коментар