Ремонтирал ли е Християн Гущеров ченето на Светлана Василева?

Гласувайте за статията
Светлана Василева

Вижте новата челюст на Светлана

Милионерският син Гущеров прави предсватбен подарък на избраницата си

Платил ли е Християн Гущеров 50 бона за ченето на годеницата си Светлана Василева-Гонзовица?

Този въпрос обикаля от няколко дни светските среди и дори неофициално Християн Гущеров лансирал версията за новите зъби на Василева, за да си направи PR, научи HotArena. Според забавната клюка това било нещо като предсватбен подарък, за да има плеймейтката самочувствие.
Сегашната знойна Гонзовица няма нищо общо с 18-годишната Светлана Василева, която изглежда плашещо грозновата, пише „Таблоид”.
Усмивката ѝ като ученичка е стряскащо несъразмерна, а зъбите ѝ жълтеят болнаво. Сега обаче бъдещата булка греела със снежно бяла усмивка, която отдалеч личи, че изкуствена. Според хора от обкръжението й захапката е дело на професионалисти от известна столична клиника, които са „ошлайфали” ченето за 50 бона. Парите идвали от щедрия джоб на годеника Християн Гущеров. Той уж не се стискал за интервенцията, защото искал жената до него да е класа по всеки показател.
Всъщност арестувания наскоро за полицейско неподчинение Гущеров нямал нищо общо с новите зъби на Гонзовица. Той е платил за усмивката й точно нула лева.
Плеймейтката действително е ползвала професионалните услуги на дентисти, но това е станало в периода 2013-2015 г. В продължение на две години зъболекари от Варна и София са се борили зъбите и да не са вампирски и стряскащо криви. Първите интервенции са правени в морската столица. А 2015 г. ченето е завършено в елитната столична дентална клиника на семейство Яна Христова и д-р Теодор Христов в кв. „Манастирски ливади”.
Преди 3 години Гонзовица публикува в социалните мрежи снимка, на която е ухилена и се виждат нововъведенията в устата й. Снимката е правена именно в кабинета на Христови.
Междувременно от днес се появи и нова манипулация за актуалната светска двойка Гущеров-Гонзовица. Тя гласи, че той я бил завел на почивка в Будапеща. А поводът е Свети Валентин. Двамата избрали апартамент с гледка към Дунав, който е и най-скъпия в мега баровския хотел „Четири сезона”. Там цените стартирали от 500 евро нагоре за нощ.
Това се оказало обаче също фалшива новина. Двамата си били в София на 14-февруари. Няма никъде тяхна снимка от Будапеща, а само фото на някаква маса с шампанско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар