Световните медии разкриха истината за Мелания и Доналд Тръмп

Гласувайте за статията

Нещо се случва между двамата

От доста време насам на дневен ред са отношенията между американския държавен глава Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп.

Преди броени дни Мелания и Доналд Тръмп за пореден път не бяха заедно на важно политическо събитие. Може би поредния път, в който президентската двойка не бе заедно, разпали мълвата, че семейството е пред развод.

След като първата дама на Щатите за пореден път отказа да застане редом до съпруга си Доналд Тръмп, американските медии гръмнаха с новината, че нещата помежду им не вървят и двамата са пред развод.

Доналд Тръмп

Нещо се случва между двамата

Припомняме, че Мелания Тръмп не придружи съпруга си по време на Молитвената закуска, на която присъстваха политически лидери на 130 държави. На въпросното политическо събитие бяха Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

Запознати припомнят, че малко преди това Мелания в последния момент отказала на Доналд Тръмп да лети с него до Давос. Именно там се проведе другата тежка схватка със световни водачи като Ангела Меркел и Еманюел Макрон.
Вместо това първата дама посети имението на семейството във Флорида, където обаче остана само едно денонощие.

Мелания Тръмп се превърна в първата жена на президент на Щатите, която не се изкачи с него до Капитолия във Вашингтон и не влезе до него в залата на американския парламент.
При това не може да не се отбележи факта, че първата дама не го подкрепи в неговото първо обръщение към нацията, речта за състоянието на САЩ след една година на поста.

Мелания Тръмп присъства в залата по време на тронното слово на Доналд Тръмп. Това, което направи впечатление на всички обаче бе фактът, че нито веднъж не се усмихна, а гледаше изпод вежди.

Освен всичко друго, бяха разпространени и снимки, от които ясно се вижда как тя оттласква ръката на президента от своята, докато двамата вървят към хеликоптер номер едно на САЩ, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар