Ново 20: Венета Райкова се събра с Тихомир! (виж как го хвали в мрежата)

Гласувайте за статията

Венета Райкова отново се събра с мъжа си Тишо!

Същински взрив предизвика в социалната мрежа водещата на „Папараци“ Венета Райкова. Тя постна снимки с бившия си уж съпруг Тихомир Георгиев, на които двамата са заедно на ресторант със сина си Патрик.

Венета Райкова

Водещата на предаването Папараци Венета Райкова се събра отново с бившия си мъж Тишо

Оказа се, че поводът тримата да се съберат отново, е рожденият ден на малкия Патрик. За когото най-големият подарък е да види пак родителите си заедно. Въпреки развода си обаче, Венета Райкова продължава да твърди, че се разбира отлично с Тихомир. И, че няма нищо против него.

„Чувствам се като принцеса тази вечер!! Двама мъже искат да платят сметката!! Малкия кавалер вече се чувства голям и се кара с баща си и иска да плати сметката!! Все пак баща му плати.

Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния син на света и най-страхотния бивш съпруг. Кой като мен“, похвали се в профила си Венета Райкова, а думите й предизвикаха доста противоречиви коментари.

Едни от виртуалните й приятели се радваха искрено на видимата близост между двамата, докато други ги обвиниха в показност и лицемерие. Едно обаче е сигурно – почти никой не остана безразличен от видяното.

„Да бе, да! Ще се развеждам аз и ще си гукаме задушевно с бившия. Хайде стига фалш и преструвки! То е ясно, че не могат да се гледат, ами всичко в момента е пиар. Добре е само заради детето, но поне да не го беше оповестявала публично“, коментират потребители из мрежата.

Каква е истината и какви точно са отношенията им към днешна дата обаче, си знаят само Венета Райкова и Тишо. Не е изключено дори да се съберат след време, както веднъж вече са го правили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар