Скандал: Георги Христов биел любовника си като се напие! (разкритията са шокиращи – виж тук)

Скандал: Георги Христов биел любовника си като се напие! (разкритията са шокиращи – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Георги Христов налитал на бой на Йордан Раденков!

Естрадната легенда Георги Христов се раздели с любовника си Йордан Раденков след близо десет години връзка. От любовта им в момента му остана къщата в Гърция, която съдия Раденков купил за двамата в щастливите им времена.

Георги Христов

Георги Христов започнал да прекалява с алкохола и да бие любовника си

За това, че последният е парясал изпълнителя на „Черно и бяло“ се заговори миналата седмица в медиите. Източници обаче разкриха пред вестник „Уикенд“ факти, които са далеч по-скандални от обикновен разрив или изневяра.

Оказва се, че заради множеството несполуки през изминалата година, Георги Христов започнал да прекалява с пиенето отново. Отдавна се знае, че талантът не е трезвеник, но от месеци той направо се наливал.

След като се напиел като руски казак, Георги Христов започвал да се кара жестоко с Йордан Раденков. И неведнъж, в пристъп на люта ярост, му посягал.

Източниците разкриват, че по време на едно от последните сбивания (или по-скоро саморазправа от страна на Жоро) в къщата му във Волуяк, се наложила и намесата на полицията.

„Така се стигна до раздялата, заради пиенето на Жоро. Сега Данчо, за да си отмъсти, се заби с младо лъвче от Кюстендил. Двамата с левента се правят на влюбени, но всички смятат, че е само поза, за да дразнят ревнивия певец“, коментират пред „Уикенд“ източниците.

Те са убедени, че Георги Христов вече горчиво съжалява за тормоза над бившата си изгора, но едва ли ще успее да си я върне отново. Тепърва ще следим развитието на отношенията им и ще разберем дали ще се окажат прави, или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар