Любо Нейков за Стоянка Мутафова: Тя е национално богатство! Преглеждания: 1547

Любо нарича Стоянка „мамо”
0
Оценете този post

Любо Нейков разказа за „Столичани в повече” и за отношенията си със Стоянка Мутафова

Любо Нейков е един от най-обичаните актьори от българската публика. През 1998-ма година Нейков завършва НАТФИЗ в класа по кукленско актьорско майсторство професор Румен Рачев. Актьорът е женен и има дъщеря – Анна.

Любо Нейков сподели интересни неща  от живота си и покрай работата си пред журналистката от вестник „24 часа” Цветелина Шенева. За новия сезон на „Столичани в повече” Нейков каза, че това е дин от най-хубавите сезони на сериала. „Сценаристите винаги са вървели толкова по ръба на истинския живот, че много пъти в сезоните те предричаха това, което ще се случи. Ние заснехме служебен премиер и след това дойдоха толкова служебни премиери, че не можахме да се оправим 5 г. от тях”, казва актьорът и допълва, че има „особена магия” в двете семейства от сериала.

За някои от сцените актьорите влизат в дома на Стоянка Мутафова. Нейков споделя още, че постоянно се чуват с нея и държат връзка, както и че тя е уникален човек. Двамата се познават от 20 години и наистина са много близки. „Стоянка Мутафова е национално богатство и е хубаво тези неща да си ги казваме, докато такива хора са живи”, допълва актьорът за 96-годишната Мутафова. Любо нарича Стоянка „мамо”.

Актьорът споделя още, че днес, за съжаление, българинът се смее на „нещастието на съседа”. Според него сега двигател на българина е неговата злоба и завистта. „Не знам тези хора с какво съзнание си лягат и как отглеждат децата си”, казва Нейков. Всичко това той успява да избегне като подбира хората около себе си. Покрай него са хора, които носят в себе си нещо, което си заслужава да бъде предадено на поколенията като опит.

Любо нарича Стоянка „мамо”
Любо нарича Стоянка „мамо”

Любо Нейков се опитва да възпитава дъщеря си правилно. Малкото момиче е в първи клас. Той я учи да обича себеподобните си, да прощава, да може да се извинява и да казва благодаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.