Джино Бианкалана разкри страшната истина за здравословното си състояние

Гласувайте за статията

Преди две години брадърът претърпя тежка катастрофа, при която едва оцеля

Двукратният победител в риалити формата Биг Брадър – Джино Бианкалана, разкри страшната истина за здравословното си състояние.

Той изрева, че здравословните проблеми не му дават и миг мира.
Само преди няколко дни той гостува в предаването „На кафе“ при Гала и Стефан, където сподели, че отново има проблеми с крака.

Припомняме, че преди две години Джино Бианкалана претърпя много тежка катастрофа. Отначало лекарите не смееха да дадат прогноза дали ще оцелее. След като брадърът започна да се съвзема, бе подложен на редица операции, при които му бяха поставени метални импланти по цялото тяло.

Джино Бианкалана

Преди две години брадърът претърпя тежка катастрофа, при която едва оцеля

Джино Бианкалана сподели, че не се изненадва от това, че отново има проблем с крака, тъй като обикновено при него нещата се случват по трудния начин и е свикнал.
Освен това състоянието му се усложнило допълнително от това, че хванал някаква бактерия на импланта, който му бил поставен на крака.

Предполага, че този проблем може би се е появил от това, че на влизане под покрива на Биг Брадър, част от съквартирантите, сред които и той, бяха принудени да спят отвън на палатки.
След излизането от риалитито, той се върнал отново в Щатите, където му направили снимки на крака. Лекарите били категорични, че ще се наложи отново да го отварят.

Джино Бианкалана обяснява състоянието си с това, че в него има много метал, по който са се полепили какви ли не неща, които трябва да бъдат изчистени. В противен случай проблемът няма да се реши.
Тъй като вече е преминал през този ад, предполага, че пак ще му дърпат кокал от другия крак.

В заключение брадърът посочи, че всичко това е тегава работа, но не трябва да се предава, защото няма друг избор. И все пак призна, че му е дотегнало от това безкрайно ходене по мъките, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар