Венета Райкова се подигра на Ева от Тоника: Лоша енергия ли уби Гого? (Вижте нелепите й въпроси)

Венета Райкова се подигра на Ева от Тоника: Лоша енергия ли уби Гого? (Вижте нелепите й въпроси)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова проведе безобразно интервю с Ева от Тоника

Венета Райкова се подигра на Ева от Тоника по време на интервюто й за Папараци. И успя съвсем сериозно да вбеси естрадната легенда. Уж опитната журналистка втрещи и гостенката си, и зрителите с меко казано нелепите си въпроси, свързани със смъртта на половинката на Ева – Гого.

Блондинката не спря да подмята въпроси за проклятие, тегнещо на Тоника. Всъщност тази версия не е от вчера, защото от години се коментира в жълтата преса. Въпреки това русата амбиция се опита да оригиналничи с преекспонирана тема. Повод за такова твърдение Райкова намери в черната новина от преди няколко седмици, когато стана ясно, че 31-годишната дъщеря на Сия – една от първите вокалистки в „Тоника“, загина в автомобилна катастрофа.

„Сия ми е повече от колежка. Тя загуби нашата прекрасна Лия, не мога да опиша болката, която изпитвам.

Това е убийствена болка! Аз съпруга си загубих, представям си какво нещо е това за нея! Все едно съм загубила свое дете, такова ми е усещането“, призна емоционално Ева Найденова.

Венета Райкова Ева от ТоникаВ този момент Райкова отново натърти за проклятие над група „Тоника“, а гостенката й отсече сопнато: „Не мога да кажа, не знам! Гого си отиде на 64, Лия на 31, а Иван почина на 49… Откъде да знам… ако пукна утре, значи е прокълната!“

Ясно е и, че всичко свързано с магиите е любим резон за Райкова, която попита: „Мислиш ли че някой колега или комшия по някакъв начин се опитал да навреди на Гого? Нещо във вкъщи да си забелязала необичайно?“ Ева отговори: „Много необичайни неща ставаха. Имаше пожари в къщата и то безпричинно.

Но и как бих могла да кажа, че печката е изгоряла, защото някой нещо ни е направил?! Просто й е дошъл моментът! Не съм се задълбавала в това да мисля черногледо върху тези неща. Защото ако ти започнеш да мислиш така, привличаш лошото към себе си“, обясни естрададжийката.

Все пак Найденова разказа за огромна кристална купа, която получили като награда на фестивал в Сопот през 1985 година. Статуетката изчезнала от къщата им, като това най-вероятно се е случило докато тя и мъжът й били на лечението му в Израел. „Много неща изчезнаха… Дори и най-обикновени посребрени прибори“, допълни изпълнителката. В този ред на мисли Венета разясни, че много хора правят магии с прибори за смърт и за раздяла.

Найденова отвърна, че за първи път чува за такова нещо и по-скоро не вярва: „Не мога да кажа, че някой му е навредил по този начин. Мога да кажа само ако съм го видяла и съм сигурна в това. Не мога да говоря празни приказки“, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар