Биляна Гавазова с тежка забрана

Гласувайте за статията

Колегите й не спират да роптаят срещу нея

Тв водещата Биляна Гавазова изрева пред приятелки, че е получила тежка забрана.

Тя идва от ръководството на Би Ти Ви. От там са й забранили категорично да забременява с второ дете. Не стига, че след като се върна от първото майчинство бе забутана в девета глуха, а сега и това. От близкото обкръжение на Биляна Гавазова не намират думи, с които да опишат нечовешкото отношение на шефовете на медията.

След като на бял свят се появило първото й дете Алек, Биляна Гавазова споделила, че се чувства готова да зарадва съпруга си и с още едно отроче. Малко след това обаче научила, че ако си позволи това удоволствие, то мястото й в телевизията със сигурност ще изстине.

Биляна Гавазова

Колегите й не спират да роптаят срещу нея

Биляна Гавазова си дала ясна сметка, че практически към момента е невъзможно да си позволи втора бременност и е взела съответните мерки.
Това бе и отговорът й на въпроса дали с годеника й Теодор вече работят за второ дете.

Основната причина за наложеното над тв водещата ембарго от страна на началниците в частната медия била, че отсъства често и не може да се справя с възложената й работа.
За никого не е тайна, че Биляна Гавазова съчетава служебните си ангажименти с отглеждането на сина си и въртенето на домакинството. Тъй като се е натоварила с много дини под една мишница, често изнемогвала и се появявала в медията изтощена до краен предел.

Тя не може да разчита на помощ от родителите й в отглеждането на наследника си, тъй като те живеят в Шумен.
Сестра й пък, макар да се намира на една ръка от нея в столицата, постоянно тича подир близнаците й и не й остава и минутка свободно време.

Като цяло началниците й се опитвали да я щадят, но пък за сметка на това колегите на Биляна Гавазова постоянно роптаели, че те също имат деца и искали да ползват същите привилегии, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар