Николай Димов редовно пребивал Анита Мейзер (Нови, скандални разкрития за брака им)

Гласувайте за статията

Николай Димов редовно посягал на силиконката

Николай Димов организирал отвличането на дъщеря й за откуп

Николай Димов редовно пребивал Анита Мейзер! Нови, скандални подробности за брака между двамата излязоха наяве. Оказа се, че въпреки уж голямата им любов, културистът редовно посягал на силиконката. И не само това.

Броени месеци преди трагедията в дома на миската през август 2016 г., до ушите на шоу гърлата стигнала информация, че зложелатели готвят покушение над дъщеря й за пореден път. Анита вече имала опит в укриването на рожбата си зад граница, но този път заканата звучало по-зловещо откогато и да било. Както винаги, сигнализирала в полицията, но отделно взела лични мерки.

Николай Димов Анита МейзерИзненадата й била пълна, когато до ушите й стигнал слух, че любимият й мъж Николай Димов имал пръст в заверата. Отношенията между Анита и културиста по това време били доста обтегнати. Съпрузите рядко се виждали, понеже Димов живеел в Америка, а тя – в България. Бракът им бил от отворен тип. Имали уговорка да правят каквото си искат с когото си искат, стига изневерите да не стигат до ушите на другия. Въпреки това Николай продължавал да обича миската, защо осъзнавал, че без нейна помощ щял да види САЩ през крив макарон.

„Истината е, че Ники редовно пребиваше от бой Анита. Стигало се е до там, че криеше синините си от приятелките. Дори през горещите летни дни ходеше с ризи, за да не се виждат следите от жестоките побои. Николай направи опит да я отвлече. Разбира се, не той самия, а чрез приятели, ангажирали познати за целта. Не успя, защото тя самата не е лесна като характер, не е и доверчива, ами премисля къде ходи и с кого се среща. Целта е била от една страна Мейзер да страда, от друга – момчетата да изкарат някакви пари. Факт е, че Анита е по-богатата от двамата. Тя няма никаква полза да убие съпруга си, както я набедиха. Нищо подобно. Вероятно е инцидент, нещо със сърцето. Няма жена, която би мечтала да убие мъжа си в собствената им спалня. Колкото и да се караха с Ники, едва ли щеше да тръгне да го трепе, няма и такава сила”, разказват приятели на цицорестата ромка.

Вероятно до половин година Анита ще излезе на свобода, ако не се случи нещо извънредно или пък роднините на третия й мъж – Николай Димов, не предявят нови претенции. Зад решетките г-жа Мейзер е на сравнително по-лек режим от останалите в панделта. Тя се радва на привилегията да ползва телевизор и телефон, които обаче почти не ползвала, защото често изпадала в депресии. Анита не желаела да контактува с почти никой от приятелите си, а на свиждане допускала единствено дъщеря си Джули, предават от Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар